Trauma Release Breathwork

Breathwork brings light to places where it has been dark for a long time

Body Remembers

Elke herinnering ligt opgeslagen in je lichaam en van daaruit reageert je zenuwstelsel in situaties waardoor je in een fight, flight of freeze reactie terechtkomt.

Je lichaam wil je wat vertellen en vraagt je aanwezigheid. Het is namelijk de bewaker van jouw waarheid. Van elke seconde van je leven.

We gaan het lichaam aanspreken om hierin nieuwe keuzes te maken en wegen te bewandelen.

Trauma Release Breathwork is een lichaamsgericht proces om spanningen en oude gebeurtenissen los te laten.

De weg naar binnen

Heb je al even het gevoel dat je vast zit en krijg je er geen beweging in, dan kan Trauma Release Breathwork werken voor jou. Aan de hand van bio-energetische oefeningen, trillen en ademwerk gaan we jouw aandacht en energie weer in je lichaam brengen.

Je zenuwstelsel zal een reset krijgen en er zal opnieuw ruimte ontstaan in je lichaam en je leven. Je psoas, de spier van de ziel, zal getriggerd worden om los te laten.

Ons lichaam weet perfect wat het aankan, wat het nodig heeft en waar het naartoe wil.

Het verloop van een sessie

Trauma Breath Release is een krachtige oefening bestaande uit 4 delen, brengt je naar de kern van je zijn en dringt door tot op het onbewuste niveau.

Tijdens het eerste gedeelte gaan we aan de slag met enkele bio-energetische oefeningen waarbij de psoas losgeweekt wordt. De psoas is de spier waar we veel van onze spanningen en trauma’s opslaan.

Daarna gaan we over naar het gedeelte waar we het lichaam op een natuurlijke manier gaan stimuleren om via trillingen allerlei vastgezette spanningen, stress en trauma’s vrij te geven. Het is dus zeker niet nodig om dergelijke zaken alleen maar te verwerken via oude pijnen en emoties naar boven te halen. Er hoeft niet altijd een verhaal bij te zijn.

In het derde gedeelte gaan we over naar een set van 7 ademhalingsoefeningen waarbij het eerste gedeelte van de ademhalingsoefeningen het para-sympatisch zenuwstelsel aanraken. Er zal rust in het lichaam komen. Bij het tweede gedeelte van de ademhalingsoefeningen raken we het sympatisch zenuwstelsel waardoor het lichaam geactiveerd zal worden en DMT vrijkomt. Hierbij zal het lichaam gestimuleerd worden om onafgewerkte fight, flight en freeze bewegingen op te roepen en af te ronden.

We eindigen met een fase waarin totale ontlading, rust en zelfregulatie volgt. In deze fase komt het vaak voor dat er een innerlijke reis wordt gemaakt en inzichten naar boven komen.

Het is een samenspel van gedachten, emoties, gevoelens en bewegingen. Het laat je voelen waar patronen, spanningen, blokkades en trauma vastzitten.

Trauma

Burn-out

Stress

Depressie

Migraine

Chronische aandoeningen

Angsten

PTSS

Bekkenbodem

Emoties

Veerkracht

Nachtrust

Boek je Trauma Release Breathwork sessie

Laat los wat al zolang opgeslagen is in je lichaam. Het is onze natuur om los te laten enkel zijn we vergeten hoe we daarmee om mogen gaan.

Trauma Release Breathwork

Een sessie duurt 3-4 uur en zal vooraf gaan met een intake. De intake wordt je toegestuurd door middel van een online formulier.

We nemen alle nodige tijd om vooraf en achteraf in gesprek te gaan. Wat nodig is zal voorzien worden. Mijn kennis in alle andere domeinen stel ik ter beschikking en deel ik graag.

Er wordt veel ruimte voorzien voor de nazorg. De sessie zal een tijdje nawerken en mijn beschikbaarheid blijft voor zo lang als je het nodig hebt.

Prijs:

Solo: 195€

Duo: 325€

Er is ook de mogelijkheid om dit in groep te volgen. Bekijk onze evenementen hiervoor.

Trauma Release Breathwork + Cacao Bliss

Een sessie duurt 7-8 uur en zal vooraf gaan met een intake. De intake wordt je toegestuurd door middel van een online formulier.

In deze sessie verlengen we het proces met Cacao Bliss. Dit is een plantmedicijn in de vorm van chocolade. Het bevat caapi, een blend van kruiden en heeft een psychedelische werking.

Er wordt veel ruimte voorzien voor de nazorg. De sessie zal een tijdje nawerken en mijn beschikbaarheid blijft voor zo lang als je het nodig hebt.

Prijs:

Solo: 395€

Duo: 585€

Er is ook de mogelijkheid om dit in groep te volgen. Bekijk onze evenementen hiervoor.

Contacteer mij