Daniel Ciccodemarco

Manifestor - Splenic - 5/1

Een beetje over mezelf...

Zoals je hierboven kan lezen is mijn naam Daniel Ciccodemarco, geboren in de warme zomer van 1976. In het jaar 2005 ben ik in mijn vaderrol mogen stappen samen met mijn dochter Maïté. In het jaar 2019 verscheen Annelies op mijn pad, ontstond onze liefde en werd ik ook plus-papa van Lien en Tuur.

Ik heb mij altijd ondernemer gevoeld. De passie. Het vuur. De creativiteit.

In het 5de middelbaar besliste ik om te stoppen met school. De school was niet mijn plek. De jaren erna waren een zoektocht.

Van jongs af aan had ik een grote droom die ik heel vaak in mezelf uitsprak… ‘Ik wil later een groot bedrijf’. Ontelbare keren. Achteraf bekeken was ik aan’t manifesteren zonder dat ik het op dat moment besefte.

In het jaar 2014 ontplooide zich een activiteit. Een samenkomst van meerdere energieën die jaren ervoor waren ingezet en zich gevormd hebben. Die energie werd een activiteit en deze activiteit werd een middelgrote onderneming. Er kwamen investeerders. Het werd een immense leerschool.

In 2021 begon het besef te komen dat ik het anders mocht aanpakken. Geen crash. Wel een inzicht dat er meer aandacht voor lichaam en geest nodig was. Het werd duidelijk dat mijn comfort zone mij alleen maar naar oncomfortabele wegen bracht. Thema’s en vlucht mechanismes mochten aangepakt worden.

Ik ben een Manifestor – Splenic – 5/1.

Ik kwam in contact met ademwerk, koude en Human Design. Het begin van een nieuwe verandering op mijn pad. Een Human Design reading schudde me wakker en liet me inzien dat ik in bepaalde fases in mijn leven niet meer besliste vanuit mijn eigen waarden. Ademwerk en koude brachten me naar vernieuwing.

De stilte is mijn kracht.

In 2022 vertrok ik voor 10 dagen naar de Sinaï woestijn voor een 8-daagse stilte wandeling. 8 nachten buiten slapen onder een immens prachtige sterrenhemel. Magische landschappen trokken we door. Er was een 24 uur Vision Quest.  Deze reis werd een nieuwe mijlpaal op mijn levensweg. Ik herontdekte de stilte.

Levenslang leren is voor deze schoolverlater een ontdekking geworden.

Er ontstond een nieuwe passie, een nieuw vuur en nieuwe creativiteit. Opleidingen volgden… Ademwerk, Intermittent Living, Bokstherapie, Trauma therapie, Karmisch opstellingswerk, Orthomoleculaire therapie en ik verdiepte me in plantmedicijnen.

Hier en nu.

Ondertussen combineer ik alle kennis, ervaringen en mijn doorleefde periodes om anderen die mijn pad kruisen de dingen mee te geven waar zij op dat moment in kunnen groeien. 

Op dit moment bieden de gedachten zich regelmatig aan om een aantal weken te gaan rondtrekken en te verblijven in het Amazone woud. Peru roept. Een diëta met een sjamaan mag de opening zijn van dit nieuwe avontuur. We zien wel wanneer wat zich aanbiedt.

Mijn waarden: Vrijheid – Passie – Creativiteit – Kracht – Stilte – Daadkracht.

Graag kom ik in verbinding

Indien het voor jou goed aanvoelt sta ik open voor een kennismaking, wandeling, gesprek of andere vorm van elkaar te leren kennen. Je mag altijd vrijblijvend contact opnemen.

Contacteer mij