Bezig met het laden van Evenementen

Trauma Release Breathwork + Cacao Bliss

Georganiseerd door: 

Daniel & Annelies & Jocelyne

27/04/2024
14:00 tot 23:00

€195

Yurt, Kortessem

Trauma Release Breathwork onder deskundige begeleiding is een krachtig en lichaamsgericht proces. Dit proces helpt je van trauma’s, heftige gebeurtenissen en opgeslagen stress in je lichaam te bevrijden. Deze therapie brengt je naar je innerlijke kern, verborgen onder alle opgebouwde verdedigingsmechanismen. We maken gebruik van gevarieerde technieken om de psoas-spier, ook wel bekend als de spier van de ziel, te activeren en aan te spreken. We activeren het celgeheugen van ons eigen fysieke lichaam.

Tijdens ademhalingssessie ervaar je een samenspel van gedachten, gevoelens, emoties en sensaties. We gaan samenwerken met je zenuwstelsel om de veiligheid te ervaren en zo de poort naar het onderbewuste te openen, waar onverwerkte trauma’s en onderdrukte emoties opgeslagen liggen en losgelaten kunnen worden.

Deze methode geeft toegang tot lichamelijke release van overtuigingen en ervaringen die in het verleden zijn opgedaan. Er dient geen verklaring te zijn voor hetgeen je opgeruimd hebt. Er kunnen tijdens en na de sessies inzichten volgen over deze beperkende overtuigingen of verdedigingsmechanismen om in de toekomst andere keuzes te maken.

Vaak liggen de wortels van struggles in vroegkinderlijke stadia zonder dat je er nog een bewuste herinnering van hebt. Ook onverwerkte stukken uit vorige levens, overgebracht door voorouders, liggen opgeslagen in jouw lichaam en willen ruimte krijgen.

Trauma Release Breathwork is een toegewijde reis naar het bevrijden van jezelf en de last die je bewust of onbewust gedragen hebt. Het opent deuren naar herstel en zelfontdekking, waarbij je de kans krijgt om de kracht van je lichaam en geest te ervaren in het overwinnen van diepgewortelde uitdagingen. Het zelfhelende vermogen van je eigen lichaam wordt aangesproken.

We verrijken dit lichaamgsgericht proces daarna met Cacao Bliss, een zacht hart openend medicijn om dieper in je lichaam te kunnen zakken en je waarnemingsvermogen te vergroten. We zijn aanwezig met 3 begeleiders voor een kleine groep om de veiligheid voor iedereen te waarborgen, alsook de aanwezigheid en de gedragenheid vanuit de begeleiding door te laten vloeien in het groepsveld. Je krijgt ruim de tijd voor je reis en je eigen proces op deze dag.

Er wordt veel ruimte gegeven aan de nazorg. Een reis heeft tijd nodig om te landen in jezelf, in keuzes, in inzichten. De sessie zal dus nog een tijdje nawerken en onze beschikbaarheid blijft voor zo lang als je deze nodig hebt.

We organiseren ook op regelmatige basis een integratie cirkel voor psychedelische ervaringen waar je terecht kunt. Je kan deze vinden op de evenementen pagina.

Graag ontvangen we jullie in een gezellige yurt in Kortessem.

Hier kan je extra info vinden over Trauma Release Breathwork.

Maximaal 8 deelnemers.

Praktische informatie:

Wij zorgen voor matrasjes, dekens, kussens en de nodige versnaperingen voor achteraf.

Jullie brengen:

  • Extra deken indien nodig
  • Krachtvoorwerp, foto of iets dierbaar

We eindigen de avond met een deelronde en zorgen ervoor dat iedereen veilig terug kan vertrekken.

Inschrijven kan door contact op te nemen via de contactpagina.

Categorieën

Tags

Trauma Release Breathwork + Cacao Bliss

€195

Inschrijven

Voor je inschrijving hebben we nog wat gegevens nodig. Nadat je onderstaand formulier hebt verzonden nemen we contact met je op om je inschrijving te voltooien en je te verwelkomen op ons evenement.

Voor verdere communicatie