Bezig met het laden van Evenementen

Trauma Release Breathwork

Georganiseerd door: 

Daniel & Annelies & Jocelyne

15/03/2024
19:00 tot 23:00

€75

Yurt, Kortessem

Trauma Release Breathwork onder deskundige begeleiding is een krachtig en lichaamsgericht proces. Dit proces helpt je van trauma’s, heftige gebeurtenissen en opgeslagen stress in je lichaam te bevrijden. Deze therapie brengt je naar je innerlijke kern, verborgen onder alle opgebouwde verdedigingsmechanismen. We maken gebruik van gevarieerde technieken om de psoas-spier, ook wel bekend als de spier van de ziel, te activeren en aan te spreken. We activeren het celgeheugen van ons eigen fysieke lichaam.

Tijdens ademhalingssessie ervaar je een samenspel van gedachten, gevoelens, emoties en sensaties. We gaan samenwerken met je zenuwstelsel om de veiligheid te ervaren en zo de poort naar het onderbewuste te openen, waar onverwerkte trauma’s en onderdrukte emoties opgeslagen liggen en losgelaten kunnen worden.

Deze methode geeft toegang tot lichamelijke release van overtuigingen en ervaringen die in het verleden zijn opgedaan. Er dient geen verklaring te zijn voor hetgeen je opgeruimd hebt. Er kunnen tijdens en na de sessies inzichten volgen over deze beperkende overtuigingen of verdedigingsmechanismen om in de toekomst andere keuzes te maken.

Vaak liggen de wortels van struggles in vroegkinderlijke stadia zonder dat je er nog een bewuste herinnering van hebt. Ook onverwerkte stukken uit vorige levens, overgebracht door voorouders, liggen opgeslagen in jouw lichaam en willen ruimte krijgen.

Trauma Release Breathwork is een toegewijde reis naar het bevrijden van jezelf en de last die je bewust of onbewust gedragen hebt. Het opent deuren naar herstel en zelfontdekking, waarbij je de kans krijgt om de kracht van je lichaam en geest te ervaren in het overwinnen van diepgewortelde uitdagingen. Het zelfhelende vermogen van je eigen lichaam wordt aangesproken.

Er wordt veel ruimte voorzien voor de nazorg. De sessie zal een tijdje nawerken en onze beschikbaarheid blijft voor zo lang als je het nodig hebt.

Graag ontvangen we jullie in een gezellige yurt in Kortessem.

Hier kan je extra info vinden over Trauma Release Breathwork.

Maximaal 8 deelnemers.

Praktische informatie:

Wij zorgen voor matrasjes, dekens, kussens en de nodige versnaperingen voor achteraf.

Jullie brengen mee:

  • Extra deken indien nodig
  • Krachtvoorwerp, foto of iets dierbaar

We eindigen de avond met een deelronde en zorgen ervoor dat iedereen veilig terug kan vertrekken.

Inschrijven kan door contact op te nemen via de contactpagina.

Categorieën

Tags

Trauma Release Breathwork

€75

Inschrijven

Voor je inschrijving hebben we nog wat gegevens nodig. Nadat je onderstaand formulier hebt verzonden nemen we contact met je op om je inschrijving te voltooien en je te verwelkomen op ons evenement.

Voor verdere communicatie