Bezig met het laden van Evenementen

Integratie cirkel – Psychedelische ervaringen

Georganiseerd door: 

Annelies & Daniel

12/03/2024
19:00 tot 22:00

25€

Psychedelica kunnen bijzondere ervaringen met zich meebrengen, trauma’s aanraken, inzichten geven, pijnen naar boven brengen en het het gevoel geven van dimensies waar alles één en vloeibaar is. Langs de andere kant kan het zijn dat je al dit niet ervaren hebt, een mentaal proces hebt ervaren of heel veel weerstand hebt gehad. Het is voor ieder een heel persoonlijk proces en telkens anders.

Een dergelijke reis onder woorden brengen is niet altijd makkelijk. Vaak is er niemand in je omgeving waar je hiermee terecht kan. Het voelt ook aan dat er geen woorden bestaan om te omschrijven wat er zich heeft afgespeeld en dat is heel normaal. Het is een ervaring die we niet kunnen omschrijven. En als we omringd worden door mensen en/of een therapeut die deze ervaring zelf niet hebben gehad dan is de kans groot dat we niet begrepen worden en ons alleen voelen.

Hoe brengen we deze ervaringen, inzichten, boodschappen en alles wat we gevoeld hebben in de wereld? Hoe kunnen we wat we ervaren hebben omzetten in concrete stappen?

Dat is de reden waarom wij deze integratiecirkel in leven willen roepen. We hebben zelf, en nog steeds, de nodige reizen gemaakt en willen graag een space creëren waar we als gelijkgestemden kunnen delen en luisteren naar elkaar. Waar wij een bedding kunnen kunnen zijn waaruit een pad kan ontstaan.

We streven ernaar om samen te komen in een intieme setting met maximaal 8 personen. Met mij en Annelies erbij zijn we met maximum 10.

Inschrijven kan door contact op te nemen via de contactpagina.

Categorieën

Tags

Integratie cirkel – Psychedelische ervaringen

25€

Inschrijven

Voor je inschrijving hebben we nog wat gegevens nodig. Nadat je onderstaand formulier hebt verzonden nemen we contact met je op om je inschrijving te voltooien en je te verwelkomen op ons evenement.

Voor verdere communicatie