Bezig met het laden van Evenementen

Deephouse Truffel Ceremonie & Ademwerk

Georganiseerd door: 

Daniel, Annelies & Paulien

07/06/2024
14:00 tot 23:00

€195 – €225

Yurt, Kortessem

€195 – €225

Waar 2 werelden zich ontmoeten.

In de jungle gebruiken ze plantmedicijnen in een sjamanistische omgeving. Ze eren de planten en de sjamanen zijn de verbinding. Hier komen mooie en leerrijke rituelen bij kijken. Het opent een wereld waar we naar diepere lagen kunnen gaan en zo meer over onszelf leren en inzichten kunnen meekrijgen.

Ik geloof erin dat wij, op de plek waar wij leven, onze eigen ceremonies kunnen creëren en niet alles 1 op 1 dienen over te nemen van de indianen.

Met deze gedachte en de weg die ik bewandeld heb zijn er 2 werelden samengekomen in deze ceremonie.

Enerzijds heb je de deephouse muziek die voortgevloeid is uit muziek die hier in deze regio is ontstaan. En anderzijds heb je de truffel afkomstig van de paddo’s die hun oorsprong hebben bij de indianen. Dit zijn 2 werelden die samenkomen.

Ik heb het gevoel dat we hier in België dit werk dichter bij het leven van hier mogen brengen. En dat gebeurt voor mij in deze ceremonie. We eren de planten en het werk waar ze voor staan met muziek die de oorsprong kent in deze contreien.

Deze avond zal bestaan uit ademwerk, we drinken samen cacao en de truffelreis onder begeleiding van live deephouse muziek. Er zal ook rapéh en blauwe lotus aanwezig zijn.

De frequenties van de muziek begeleiden je in je reis naar binnen. Energie zijn frequenties. Muziek raakt deze frequenties aan. Blokkades worden in energie opgezocht en aangeraakt. De muziek leidt je door je innerlijke reis samen met de spirit van de plant.

Met de muziek als leidraad beweeg je door je proces en je weg naar binnen. De muziek geeft je een rode draad door je proces, waar je ook gebracht wordt, om de weg weer terug te vinden.

We zetten deze avond intentioneel in en je kan kiezen om een thema aan te kijken of om er open in te gaan. Het is een avond om vragen te stellen aan jezelf en aan de planten. Bedoeling is dat we diep in het lichaam gaan op zoek naar onze patronen die ons niet meer dienen, kwetsuren die we lang geleden diep hebben weggestoken terug meer vrije ruimte kunnen geven en inzichten kunnen meekrijgen. We gaan kijken wat er klaar ligt. Misschien wel een bakje vol liefde en levensvreugde.

Deze ceremonie gaat door in een mooie en gezellige Yurt waar ook de mogelijkheid is om te blijven slapen.

Hoe ziet de ceremonie eruit?

 • 14:00 – aankomst
 • 14:30 – uitleg over de ceremonie en ruimte voor vragen
 • 15:00 – deelronde
 • 15:30 – ademsessie
 • 16:30 – deelronde
 • 17:00 – truffel ceremonie
 • 23:00 – deelronde en samen eten

Wat is voorzien?

 • Matrassen
 • Dekens
 • Kussens
 • Water
 • Thee
 • Vegetarisch eten

Wat neem je mee?

 • Extra deken(s) als je daar nood aan hebt
 • Iets om te schrijven als je wilt journallen
 • Een voorwerp om bij te zetten in het altaar

Wat als je wilt blijven slapen?

Er is de mogelijk om in de Yurt zelf te blijven slapen op de voorziene matrassen. In de Yurt wordt er dus met meerdere mensen geslapen. Er is ook de mogelijkheid om buiten je eigen tent op te zetten.

Handig om mee te nemen zijn oordoppen… Er kan altijd wat gesnurk aanwezig zijn.

In de ochtend komen we nog even samen, eten een klein ontbijt en nemen afscheid van elkaar.

Wat is goed om weten?

Voor deze ceremonie is het belangrijk dat jouw energetisch systeem ‘schoon’ is. We willen je daarom vragen om in ieder geval minstens 3 dagen voorafgaand aan deze datum geen alcohol te drinken, geen drugs in te nemen en rood vlees, suikers en verzadigde vetten graag ook vermijden.

De dag van het event zelf is het goed om tot 4 uur voorafgaand niet meer te eten en in de ochtend licht te ontbijten. Koffie beperken tot in de voormiddag. Zo kan je het meeste uit deze ceremonie halen.

Voor ons staat veiligheid, je vrije keuze en verantwoordelijkheid nemen centraal als waarden op deze avond.

Prijs

Zonder overnachting: 195€
Met overnachting: 225€

Reserveren

Direct reserveren en betalen kan via Hipsy: https://hipsy.nl/app/events/51384/overview

Wil je graag ter plaatse betalen of wil je een factuur neem dan contact op of stuur via Whatsapp op +32 478 271 285

€195 – €225

Categorieën

Tags

Deephouse Truffel Ceremonie & Ademwerk

€195 – €225

Inschrijven

Voor je inschrijving hebben we nog wat gegevens nodig. Nadat je onderstaand formulier hebt verzonden nemen we contact met je op om je inschrijving te voltooien en je te verwelkomen op ons evenement.

Voor verdere communicatie