Bewust Verbonden Ademen

It’s important to remember that everyone is on their own journey

Bewust Verbonden Ademen

Bewust Verbonden Ademen is een simpele en doeltreffende ademtechniek waarmee we het lichaam zijn werk laten doen. Door de in- en uitademing aan elkaar te verbinden komt je lichaam in een energetische dimensie waarbij blokkades, angsten, thema’s en oude herinneringen worden aangeraakt.

Laagje per laagje wordt er naar de essentie toe gewerkt. Je lichaam geeft enkel vrij wat je op dat moment nodig hebt en aankan.

Deze ademtechniek helpt je om op natuurlijke manier de weg te vinden in balans en verantwoordelijkheid.

Rebirthing

Bewust Verbonden Ademen wordt ook vaak vernoemd als Rebirthing.

Door te ademen zonder pauze worden oude emoties terug naar het bewuste niveau gebracht, gaan we deze doorvoelen en ademen we er door heen. Dit werkt door tot op celniveau. Je voelt je lichter.

Je lichaam laat voelen waar er blokkades zijn die we hebben opgebouwd in ons leven. Situaties die we niet doorvoeld hebben en waarbij we werkelijk onze adem hebben ingehouden om het moment door te komen.

Door verbonden te ademen brengen we weer stroming op de plaatsen waar het nodig is

Het verloop van een sessie

We starten elke sessie altijd met de nodige tijd en ruimte om te delen wat er op het moment speelt. Hier kunnen al dan niet bepaalde oefeningen aan toegevoegd worden.

Voor degene die voor de eerste keer deze ademtechniek ondergaan wordt altijd de nodige aandacht geschonken om te informeren hoe het in zijn werk gaat en wat het betekent.

Daarna gaan we over naar de ademsessie die om en bij het uur duurt. Er wordt een stevige en vertrouwelijke bedding voorzien met de nodige begeleiding en aanwezigheid. Samen gaan we op weg om het lichaam naar een staat te krijgen waar het kan overnemen om het nodige werk te doen.

Na het Bewust Verbonden Ademen ga je over naar een moment van rust, ontspanning en ben je, voor even, op reis.

We eindigen de sessie met een deelmoment en besteden hier de nodige tijd aan.

Trauma

Burn-out

Spanningen

Depressie

Vertrouwen

Inzichten

Angsten

Bewustwording

Levensenergie

Emoties

Veerkracht

Blokkades

Boek je Bewust Verbonden Ademen sessie

Laat los wat al zolang opgeslagen is in je lichaam. Het is onze natuur om los te laten enkel zijn we vergeten hoe we daarmee om mogen gaan.

Bewust Verbonden Ademen

Een sessie duurt 2-3 uur en zal vooraf gaan met een intake. De intake wordt je toegestuurd door middel van een online formulier.

We nemen alle nodige tijd om vooraf en achteraf in gesprek te gaan. Wat nodig is zal voorzien worden. Mijn kennis in alle andere domeinen stel ik ter beschikking en deel ik graag.

Er wordt veel ruimte voorzien voor de nazorg. De sessie zal een tijdje nawerken en mijn beschikbaarheid blijft voor zo lang als je het nodig hebt.

Prijs:

Solo: 130€

Duo: 195€

Er is ook de mogelijkheid om dit in groep te volgen. Bekijk onze evenementen hiervoor.

Bewust Verbonden Ademen - Sacred

Een sessie duurt 3-4 uur en zal vooraf gaan met een intake. De intake wordt je toegestuurd door middel van een online formulier.

In deze sessie voegen we in een milde vorm 1 of meerdere plantmedicijnen toe. Passiebloem, Blauwe Lotus, Rapéh,… Samen voelen we aan wat nodig is.

Er wordt veel ruimte voorzien voor de nazorg. De sessie zal een tijdje nawerken en mijn beschikbaarheid blijft voor zo lang als je het nodig hebt.

Prijs:

Solo: 225€

Duo: 290€

Er is ook de mogelijkheid om dit in groep te volgen. Bekijk onze evenementen hiervoor.

Contacteer mij